Att skaffa sig inspirerande vänner

Jag har funderat på det där med att man blir som man umgås, och jag tror det är sant. Därför gillar jag att omge mig med inspirerande människor – i vad det än må vara. Entreprenörer, träningsälskare, resefolk & äventyrare. Människor med mål och drömmar, människor som får mig att steppa upp och träna det där extra passet, boka den där resan eller ringa det där säljsamtalet.

Här om veckan var jag på mysiga JOS inne i Göteborg tillsammans med Ekomorsan-Angelica och Emma Hällbacka, vi hade bestämt lunchdejt för att snacka bloggbusiness. Just bloggande är ju ganska ensamt och det är ganska få som förstår vad man gör, vilka problem man stöter på och därför är det väldigt kul att bolla idéer, tankar och frågor med härliga tjejer i samma sits. Det var ett par roliga timmar och jag tror vi alla gick därifrån med ny inspiration!

Och Winter Workation i Åre som jag var på förra helgen – snacka om inspiration och energi! Här kan du läsa mer om min inspirerande helg i Åre, och fler inlägg kommer.

Mitt tips till dig – se till att omge dig med människor som inspirerar dig! Som ger dig energi och som får dig att bli en lite bättre du. Bestäm något redan idag, vem ringer du för att boka en fika i nästa vecka?

Och du, du kan väl tipsa mig om några inspirerande bloggare i kommentarsfältet?

JOS hälsocafé i Göteborg JOS hälsocafé frukt Emma Hällbacka JOS hälsocafé Ekomorsan Angelica JOS meny

15 comments

  1. Visst är det enormt inspirerande att träffa och prata med andra bloggare! Om allt sånt som man tänker massor på men som andra människor är helt ointresserade av, haha. Ändå är vi ju inte helt ensamma i vår bloggbusiness här i husbåten, eftersom vi är två ;)

  2. Har haft det väldigt lyxigt under föräldraledigheten. Omger mig BARA med människor som ger energi och som på något sätt (privat eller proffesionellt) tar mig framåt och lyfter mig. Ska försöka få den livskulturen att hålla även framledes, vad jag än gör :)

  3. Hade så gärna velat vara med på er lilla träff. Men nästa gång förhoppningsvis.

    Och sånt himla bra tips! Jag försöker att göra precis det just nu. Det låter ju hemskt när jag skriver det såhär, men jag försöker att sluta umgås med vissa personer i mitt liv som bara får mig att må dåligt. Det är dock lättare sagt än gjort, men det känns i alla fall väldigt skönt att ha kommit till den insikten. För det kanske är så enkelt att vissa människor bara inte går ihop alltid.

    1. Det är ju jätteviktigt, när man omger sig med människor som sprider inspiration och energi så blir man ju sån själv – och tvärtom. Och människor förändras också, vid olika tidpunkter passar man olika bra ihop.

  4. Håller helt med! Har förresten också varit med Emma på JOS för blogglunch, haha! Vi får försöka ses nästa gång jag är i Göteborg, det är lite av mitt andra hem i Sverige så hänger där emellanåt :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close