På fotopromenad med Bucketlife & Hildas

I söndags var jag hemma hos Sofia på Hildas.se och hängde med henne & Bucketlife-Katta – nya vänner från superhärliga Winter Workation. Det är det här som är så kul med blogglivet – möten med människor, nya vänner, massor av inspiration & öppnade dörrar man inte ens visste fanns.

Det var så kul att träffas igen – vi gick på fotopromenad i snöyra, pratade bloggliv, skrattade, tog porträttbilder, käkade lunch och jag hade gärna stannat flera timmar till! En sån här det ger en riktig kick & inspirationsboost och jag tror det är så himla viktigt att se till att få såna ibland.

Katta/Bucketlife.se & Sofia/Hildas.se på fotopromenad snöig björkskog Regnigt & grått och en fika vid köksbordet - eller pitabröd med renskav, bubbel & Muurikka med vänner & familj i skogen? Jag väljer definitivt det senaste - lovar att det ger betydligt härligare minnen! :)

Jag har ju tidigare skrivit om hur viktigt det är att omge sig med rätt människor – du blir som du umgås. Och jag tror att alla som bloggar kan känna igen sig i att det är skönt att bolla idéer med någon, att snacka bloggstrategier & ta mängder av bilder.

bäck i snö sofia på hildas.se tak med snö, mossa & istapp Regnigt & grått och en fika vid köksbordet - eller pitabröd med renskav, bubbel & Muurikka med vänner & familj i skogen? Jag väljer definitivt det senaste - lovar att det ger betydligt härligare minnen! :)

Sofia skriver om enkelhet & företagande i en härlig blandning med lantliv, hållbarhet, recept & odlingstips. Ett av hennes senaste inlägg ger tio tips på hur du rensar i garderoben och vem behöver inte det?

Katta har jag följt länge – hon älskar ju uteliv precis som mig! Hos henne kan du läsa massor om Life Design och ett av hennes senaste inlägg handlar om mod och ett liv i förändring, så läsvärt!

Dagen innan hängde vi i en grön skog (fast på olika håll i landet) – och den här dagen var luften fylld av stora snöflingor som bildade ett vintervackert skogslandskap. Visst är det fint?

rött hus i vinterlandskap sofia på hildas.se fotograferar katta på bucketlife.se sofia på hildas.se

 

9 comments

  1. Åh vad mysigt att ses sådär! Jag har också fått massa nya vänner genom bloggen och det är verkligen värdefullt <3 Och så fina bilder ni tog!

  2. VIlka härliga bilder, märkte inte ens att du tog alla – de brukar ju bli bäst! Sofias hår alltså, haha. Måste nog skaffa ett likadant :)

    Jag blev så himla påfylld av vår “bloggdejt” – hoppas vi ses snart igen!

    Kram!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close