Fem saker jag vill ha mer av i mitt liv

Hos Katta på Bucketlife läste jag ett inlägg om fem saker hon vill ha mer av i sitt liv och tyckte att det var en superbra idé att ta efter. När man avviker ifrån det vanliga livet på något sätt, när man inte längre gör det man brukar göra så händer också något med tankarna. Man märker vad man gillar och vad man saknar, vad man faktiskt vill ha och vad man inte alls behöver.

explore Tavla life is for

Här är fem saker jag vill ha mer av i mitt liv:

  • Vänner – så otroligt viktigt! Efter att ha flyttat runt blir det ännu tydligare vad vänner betyder. Flyktiga bekantskaper i all ära, men det tar också mycket energi att ständigt visa sig från sin bästa sida och ständigt lära känna människor. Vänskap behöver inte vara perfekt och jag tror de flesta har olika vänner till olika saker – men alla vänner behövs och uppskattas!
  • Frihet – ovärderligt! Fysisk, ekonomisk, praktisk. Frihet att kunna resa, att kunna jobba med det jag gillar, att kunna göra allt jag vill göra och att kunna följa mina drömmar.
  • Natur & uteliv – Älskar att vara i naturen, sån energi det ger! Korta promenader, veckolånga vandringar, kvällar på stranden och härliga dagar i bergen. Utomhusluncher och nattbad!
  • Vardagsmotion – fixa i trädgården, renovera, promenera och cykla mountainbike. Jag älskar tillfredställelsen man får av att röra på sig på ett eller annat sätt, att hålla igång kroppen utan att det behöver vara jobbigt. Det senaste året har vardagsmotionen bestått av beachvolleyboll, skidåkning, stadspromenader, acroyoga och kitesurf – det blir en utmaning att få till lika mycket vardagsmotion hemma i Sverige sen.
  • Drivna människor – du blir som du umgås. Människor som följer sina drömmar, driver sina företag, reser jorden runt, utmanar sig själva och brinner för det de gör ger så mycket energi, inspiration och motivation! Jag har redan fantastiska människor runt mig, men ju fler desto bättre!

Vad vill du ha mer av i ditt liv?

2 comments

  1. Frihet är förstås viktigt för oss! Håller med om det där med drivna människor! Otroligt inspirerande att ha människor runt sig som har ideer och driver igenom saker! Vad vill jag ha mer av…? Tid!!! ;)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close