Veckans pass & årets första löpning

Årets första löppass blev en solig historia i skogen, ett par plusgrader och bländande strålar mellan trädgrenarna. Så skönt att äntligen komma ut (och grymt jäkla jobbigt, konditionen är ju inte på topp…).Skylt: You are on the right way

Ni vet, jag skrev ju om årets träningsmål 2017, ett helt gäng roliga mål, men den målinriktade träningen har inte kommit igång från nu. Ett gäng uppstartsgympass har det blivit för att komma igång lite lugnt, men lite halsont och Årehäng pausade träningen lite. Men nu, nu kör vi – två löppass till den här veckan och två-tre gympass på det!

Jag vill hitta en balans i träningen – styrka, uthållighet, smidighet. Allt för att hålla skador borta och med tanke på att jag inte har tränat strukturerat på väldigt länge så blir et en lugn start – kanske inte i antalet pass men i passens utformning.

Hur ser din träning för veckan ut?

4 comments

 1. Lät som en härlig runda, den där solen alltså :)
  Min vecka är rätt oplanerad när det kommer till träningen faktiskt, inte alls vanligt, men ibland så. Rätt skönt :) Men löpning och skidåkning blir det med all säkerhet.

 2. Jag har tre konkreta mål jag vill uppnå med min träning i år:

  – komma upp själv och stå på händer utan vägg bakom
  – springa milen på 50 min (eller snabbare!)
  – klara 15 armhävningar på tå

  Hör av mig i slutet av december 2017, så får du veta hur det gick! ;-)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close