Den här filmen får mig att tänka – what would you change?

If you could change one thing about your body, what would that be?

Den här filmen får i alla fall mig att tänka efter. Jag tror de flesta vuxna är missnöjda med och vill ändra något på sin kropp, och det är ju ganska sorgligt. Varför kan vi inte vara nöjda med det vi har?

Visst kan man alltid stäva efter att förbättra både kropp & tankar, jag kan erkänna att jag alltid jobbar för att bli ett lite bättre jag. För ett starkare sinne gör att jag mår bättre, att jag lever i nuet. Starkare ben gör att jag kan göra lite fler äventyr. Och en bättre kondition tar mig högre upp i bergen.

Men det betyder ju inte att jag inte är nöjd med det jag har. Min kropp är fantastisk. Den är stark, snabb, uthållig, sitter still alldeles för länge i flygplan utan att klaga, springer kvällslöpturer och får huvudet att slappna av, tar mig runt på äventyr. Den är min wingman, i vått & torrt.

Så nästa gång någon frågar dig vad du skulle vilja ändra på din kropp kanske du också ska svara…

…att du vill ha en hajmun, så att du kan äta massa saker?

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close