Snygga träningskläder – höstnyheter från Nike!

Sitter på ett hotellrum i Stockholm, har precis varit ute en vända på stan. Kolla in alla snygga nyheter från Nike, jag fastnade länge inne i Stadium-butiken på Kungsgatan!

Det här måste vara snyggaste löparjackan, vill ha! Och de här tröjorna ser supersköna ut för löpning. För att inte tala om denna, snygg krage! Och coola tights med randigt reflextryck över hela benen. Hittar dem inte på nätet, men fanns i butiken.

You see, jag vill ha allt! Sorry för dåliga bilder, mobilkamera och kass ljus… :(

 

nike trail jacketnike reflextightsnike kläder

Och förresten, ni vet den där sköna kvällen jag hade i onsdags? Efter att jag skrev inlägget kom jag på att jag hade lagt min yogamatta på kaminen, den var helt smält. Sen kom jag iväg till yogan, men letade parkeringsplatser i över 10 minuter, vilket resulterade i att jag inte hittade någon parkering innan passet och fick åka hem igen. Så det blev 50 minuter hemmayoga, nybakade frallor i soffan och tv-program istället.

Har ni några tips på bra yogamattor? Jag behöver en med riktigt bra fäste, halkar lätt annars. Tipsa gärna i kommentarsfältet!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close