Att vara tillbaka i Sverige efter 1,5 år utomlands

Vårt 1,5 år iväg har gjort oss lite bättre, lite starkare, lite mer inspirerade – och vi har fått minnen för livet. Det går inte riktigt att förklara hur ett sånt här äventyr, en sån här lång tid från Sverige, påverkar en som person men jag kan säga att det ÄR SÅ BRA! Tankar, inspiration, förhållande, livsfilosofi, förståelse för andra människor, personlig utveckling, kärleken till naturen, viljestyrka…

Efter så lång tid utomlands är det svårt att veta hur man kommer reagera på att komma hem, tillbaka till vardagen och det där “vanliga” livet. Nu har vi varit hemma i drygt en månad – och det känns bara bra! Ingen travel blues, travel hangover…

Tillbaka till vänner & familj, tillbaka till huset och katterna. Till min mountainbike, till planerad träning & mysiga middagar. Vårt hus är mitt basecamp och det är så härligt att få komma tillbaka hem, inreda, köpa tulpaner och leva lite sådär vanligt igen. Älska vardagen!

Att njuta av strålande vintersol i trädgården, att ta powerwalks med vänner & att upptäcka nya bekantskaper. Att sova i sin egen säng, laga sin egen mat & köra tuffa pass på gymmet!

Det har varit en fantastisk tid utomlands – men det som gör det så skönt att komma hem är att vi har det lika fantastiskt hemma, fast på ett annat sätt!

Ny hos mig?

Vi flyttade utomlands i augusti 2015. Här kan du läsa om när vi levde citylife i Barcelona, bodde i Österrike för skidåkning, spenderade 4 månader i Tarifa för kitesurf & våra 4,5 månader på resande fot.

Och här, här hittar du en praktisk guide för att flytta utomlands!

tjej i skidjacka med huva

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close