2016 – ett drömuppfyllande äventyrsår!

Alltså 2016 – hell yeah vilket äventyrsår! Jag kan inte skryta med att det går till historien som det enklaste året – men ett av de grymmaste och definitivt det mest innehållsrika. Det är många drömmar på listan som har bockats av och jag är galet tacksam över allt vi har fått uppleva det här året.

explorista nya zeeland

För 2016 har jag…

Fått 9 nya länder på min lista, lärt mig kitesurfa och tagit dykcert på drömön Perhentian Kecil. Jag har gått häftiga Caminito del Rey, skaffat nya vänner, åkt på tigersafari och sett en livs levande vild leopard. Haft 53 skiddagar i Alperna, gjort några trevande försökt till offpist och skaffat mig en goggle-bränna. Övervunnit rädsla, lärt mig otroligt mycket om mig själv och bott både i Spanien & österrikiska Alperna.

Sett Angkor wat i soluppgången, bott i en bambuhydda på en strand i Goa och åkt en av världens vackraste tågresor i Sri Lanka. Besökt Taj Mahal, lärt mig behärska ett nytt språk, rest i fyra världsdelar och simmat med en sköldpadda.  Jag har badat i ett turkost vattenfall, gått Tongariro Alpine Crossing på Nya Zeeland & åkt skidor i både Serfaus, Sölden & Ischgl.

Jag har sett MotoGP och besökt Marbella, Malaga, Sevilla & Granada. Kitesurfat i tre olika länder och dykt på två fantastiska platser. Gjort den där långresan jag sedan länge har drömt om, testat acroyoga & fått se magnifika Halong Bay.  Galopperat på en strand, tagit en selfie med en åsna & cyklat mountainbike med utsikt över Marocko.

…och det är alltid värt det!

Det är inte lätt att följa sina drömmar, att hela tiden utmana sig själv på alla olika plan. Det är jobbigt och det är stunder man bara vill sitta hemma i radhuset. Men alla de där jobbiga sakerna; det är så värt det – för det här året kommer vi aldrig att glömma. Vi kommer kunna sitta när vi är 100 år och säga exakt vad vi gjorde det här året. För är det inte så livet ska vara – innehållsrikt, utvecklande och underbart?

Med det här önskar jag dig ett superbra nyår och en grym start på 2017 – follow your dreams, they know the way!

snöselfie kitesurftjej acroyoga mountainbike tarifa kitesurfgirl offpist sölden tjej tjej cykel hoi an selfie åsna serfaus alperna selfie sol dykartjej vattenfall laos tjej tjej snö selfie tomtom bandit kitesurf selfie tjej

19 comments

  1. Alltså!
    Vilket år. Vilka upplevelser. Vilka minnen.
    Fantastiskt!
    Önskar jag får uppleva något av det där:)

    1. Ja, det var helt fantastiskt! Klart du kommer att få uppleva det, om du sätter en plan och börjar jobba mot det – planera, spara pengar etc.! :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close