Det är bättre att bli bra

Nu är jag back in business igen, sorry för lite bloggtorka men det har varit fullt upp senaste veckan! Nu är allt fix efter resan klart, träningen på banan och vår på ingång, lovely! Ja, jag har inte missat att det snöade igår, men lite väderbakslag gör inte mig så mycket, jag behöver inte ha all vår direkt. Jag vårstädar, deklarerar, klipper äppelträd, sätter upp stora trädgårdsplaner, skriver, påskpyntar, tränar, redigerar bilder, läser Vagabond, Outside och Elle Interiör framför kaminen inne och ser fram mot våren (och egna jordgubbar) en massa!

De senaste två veckorna har jag loggat fem pass per vecka, en mix av styrketräning, löpning och dans + lite snabba promenader på det. Kroppen börjar vänja sig vid rörelse igen efter tre veckors resande varav två i sadeln på en motorcykel och det är riktigt skönt att vara igång!

Danspassen går av sig själv (dans är ju nästan inte träning, bara roligt!), gympassen blir roligare och roligare och löpningen, ja, den är väl mindre skoj. Men eftersom det inte blir roligare av att vara dålig på att löpa så tänker jag att det är bättre att bli bra. Behöver lite pepp så jag tänkte hitta en bra löparbok med övningar, pass och program för t.ex. 5 km, milen, halvmara osv. Vet att det har dykt upp några nya på marknaden, men har inte läst några recensioner. Har du några bra tips så kommentera gärna nedan!

jordgubbar i hand

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close