Yoga hemma med Yogobe

Hej igen yoga & hej Yogobe! Jag gick en kurs för ett par år sedan, ashtangayoga en gång i veckan på Asana Yogacenter i Göteborg. Sedan dess har det inte blivit särskilt mycket yoga, jag har haft svårt att få tummen ur och yoga hemma och inte heller haft kort på någon yogastudio.

yogobe

Men under hösten har yogan börjat göra sig påmind igen. Jag testade något pass i Barcelona och fick en yogamatta i julklapp som jag tog med hit till Österrike. Dags att ta tag i yogan igen, perfekt ihop med skidåkning tänker jag!

Nu har jag yogat 5 dagar i rad här hemma i lägenheten. Några pass på 15 minuter eller 30 minuter med Yogobe på plattan. Jag gillar det! Det får nog bli en månads prenumeration på Yogobe för att testa på, mest för att det är enkelt. Det verkar finnas hur många videos som helst, det är lätt att söka och förutom yoga även meditation, pilates och tyngre hemmaträning.

Smidigt med allt på ett ställe och värt kostnaden om man yogar ofta. Annars är månadskostnaden på 189 kr ganska hög, särskilt om man endast yogar ett par gånger i månaden. Ett par olika alternativ för prenumeration, kanske 5-kort, hade varit önskvärt!

Känner mig redan rörligare i höfter, baksida lår och bröstrygg (visserligen ett bra utgångsläge när man är stel som en pinne med träningsvärk efter skidåkning), men ändå. Ska bli roligt att se utvecklingen!&

 

6 comments

  1. Jag skulle också vilja gå någon Yogakurs, känns som man får ut lite mer av Yogan om man verkligen vet hur man ska utföra positionerna, jag är ju självlärd och det är ju inte säkert det är rätt :)

    1. Ja, det var väldigt nyttigt, just att veta när man gjorde fel och när man trodde man gjorde rätt så kom någon och drog i en tills man fattade hur det ska kännas.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close