Trädgårdsfix, äventyrsresor & cupcakes – kontraster när de är som bäst!

Jag gillar kontrasterna i livet. Jag älskar att vara i väg på äventyr, att resa jorden runt och se nya saker. Att utmana mig själv, att gå utanför komfortzonen och inte alltid få allt serverat. Nu efter tre veckor i Patagonien har jag ett lugn i kroppen. Det är skönt att vara hemma och småpyssla med inredning och trädgård. Att träna och att bara hänga med vänner. Kontraster. För just nu är krukor, bakpulver och inredningsdetaljer kul igen. En mix av glädjeämnen, så som det ska vara.

Älskar att våren har kommit hit när vi har varit borta! Just nu lusläser jag diverse inredningsbloggar efter härliga uteplatser och ser fram emot att kunna sitta ute. Vill att det ska börja växa i trädgården och har frösått lite inomhus under en glaskupa. Kul att se när det växer! Kollar Pinterest och skapar härliga tavlor med trädgårdsbilder.

Jag ser fram emot påsken i år, det ska bli skönt med några dagar hemma och träffa vänner och familj efter allt resande nu och i jul. Har massor av lust att baka, att göra goda små, färgglada cupcakes. Home happiness!

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close