En dag mitt i veckan

Har precis ätit lunch och sitter i ett vårvarmt uterum med en spinnande katt bredvid mig. Är inte katter fantastiska på att bara vara och njuta? Hittar bästa platsen, gärna på en mjuk dyna och i solen, och sen bara chillaxar där och sover lite  – så härligt. Nu sitter jag och tittar ut över trädgården, jag har vårcravings som aldrig förr känns det som, och vill bara ut och fixa, klippa rosbuskar och se saker börja växa.

Förmiddagen har gått åt till att jobba med SEO-strategin jag nämnde förra veckan, och till att lämna över till mina kollegor, och eftermiddagen ska ägnas åt samma sak. Känns konstigt att om ett par veckor lämna jobbet i ett år för att ge mig in i ett annat äventyr, tror inte riktigt man fattar förrän man är där. Men jag gillar ju utmaningar och omväxling, så det här ska bli häftigt!

Stigarna i skogen börjar torka upp, och jag ser fram emot att byta däck och göra en service på min cykel och sen ge mig ut i skogen. Ni vet när det börjar bli sådär ljusgröna små blad på träden, när solen skiner genom skogen och värmen börjar komma igen. Jag tänker att cykling är en av de första aktiviteter jag kan ta tag i efter förlossningen, skonsam rörelse på enkla stigar som ger natur, endorfiner och vårkänsla tillbaka.

I går var jag för övrigt på gymmet sista gången innan det nu blir ett par veckors karantän innan beräknat datum – och kroppen känns stark. Jag har kört på samma vikter som innan graviditeten och hade utan problem kunnat öka – men tänker att jag ska ta det lite lugnt och att allt har sin tid. Sista veckorna nu blir det hemmaträning, vilket funkar lika bra det.

Ni som följer mig på Insta vet att jag fräschade till håret förra veckan, välbehövligt eftersom jag inte har varit hos frisören sen i november. Jag har inte heller använt snygga kläder eller haft jeans på mig på typ 4-5-6 månader, och jag som normalt sett aldrig shoppar ser fram emot en vända på stan när  babyn är ute och kroppen börjar gå tillbaka till det normala igen. Slit, boot cut & flare jeans står på shoppinglistan, och ser fram emot att matcha med snygga sneakers, nya toppar och en fräsch vårjacka.

Livet en dag mitt i veckan alltså, vad händer hos dig? Klicka gärna på hjärtat om du gillar den här typen av inlägg!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Close