Vårpremiär för Kit-Evan

Det var ju inte riktigt årspremiär, för vi var ju faktiskt iväg med vanen och toppturade över nyår, men årspremiär blev det i helgen iaf! På vintern har vi ju inte kuddar, dynor och madrasser i bilen då vi inte vill att de ska samla massa fukt, så nu var det kul att fixa i ordning med allt sånt och få det lite mysigt. Ställde också tillbaka alla saker som inte kan stå där pga. fryser, som schampoo, tvål, diskmedel osv. så nu är vi good to go.

 

Lite sugen på att mål om i Kit-Evan också, ni vet väl att han heter Kit-Evan? Vet inte vad grejen är med namn på vans, men det ska de ha. Förra vanen hette Van the Van med referenser till en viss high school-movie från nittio- eller 2000-talet, och den här fick heta Kit-Evan. Kit med referenser till Knight-Rider-bilen, Evan för det är en enduro-van och kombinationen för det blir Kitevan. Well…nu vet ni iaf!

Tillbaka till målningen, den är mörkt ocean-färgad just nu och det lät snyggt i teorin, men jag har aldrig varit helt nöjd. Framförallt för att alla dolda ljuslister som normalt sett ger ett mysigt, varmt sken inte alls blir som jag vill, utan snarare ger ett ganska kallt sken mot den väggfärgen. Ville dock inte ha helt vitt heller, det kan bli lite platt på plywoodväggar (även om det är snyggt på träpanel), så vi får se vad vi landar i. Kommentera gärna nedan, vilken färg skulle du ha valt till vår van? Och klicka gärna på hjärtat om du gillar den här typen av inlägg!

4 comments

  1. Vad mysigt det ser ut – förstår verkligen att ni trivs i er van! Älskar bilden när katten ligger och blickar ut genom fönstret!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close