Fantastic friday & coola kontraster

Fantastiska fredag – jag älskar energin man får av vårsolen! 10 cm snö och minusgrader i början av veckan och idag är det soligt, torrt & 12 plusgrader – kontraster när de är som bäst!

Träningsveckan hittills har bjudit på ett gympass & två löppass och jag har förhoppningar om att få till två pass till den här veckan. Det är riktigt skönt att vara igång med löpningen och nu är jag snart halvvägs igenom mitt milprogram.

Snacka om att det är stor skillnad mellan den här veckans löppass, första bilden är från i måndags och den under är från idag. Jag som älskar både vinter och vår njuter stort av båda två!

snöigt löparspår härlanda tjärn härlanda tjärn 10 mars 2017

Fredagstipsen

Tre fredagstips också – ni måste ju kolla in nya podavsnitten av Träningsglädje Talks, läsa Johannas inlägg om möjliga anledningar till att dina träningsresultat uteblir & spana på Golden Hour, Elin Kero & Emelie Ohlssons nya webbTV-serie om fotografering.

Happy friday – och glöm inte bort att göra varje timme av helgen underbar!

2 comments

  1. Ja tusan – vilka kontraster! Som idag, vaknar till snö och fjälltoppar och avslutar dagen i massa plusgrader och sol. Härligt på alla sätt och vis :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close