Jag gjorde milen på 43 min!

Nej. Inte alls faktiskt. Snarare 4,66 km på 30 min och det är mer eller mindre mitt max just nu. Kort, långsamt.

Eller bara så jäkla bra, I rock!

Jag har haft problem med löparknä och hopparknä i 2,5 år och inte kunnat träna någon som helst konditionsträning. Ingen cykel, simning, crosstrainer, pass. 30 minuter löpning var en dröm för ett halvår sen. Alla de där rehabpassen, all frustration över bakslagen. Nu kan jag springa 30 minuter och jag är klar med mitt rehablöpprogram. Klar!

Det betyder inte att jag ska sluta träna ben, de är just det jag ska göra. Träna ben, inte rehaba ben. Men nu är benen med på banan igen och redo att göra en jäkla massa roliga saker! Hej äventyr!

löpare

Alla har vi olika förutsättningar och är på olika nivåer. 2 min löpning är alltid bättre än 2 min stillasittande. Och vad gör det om du inte orkar mer än 2 min, nästa pass kanske blir 2,5 min? Utmana dig själv och gör det där lilla, lilla extra varje dag så ser du snart framsteg.

Vill du ha lite motivation så hänger du med mig på årets julkalender  från Träningsglädje.se och får pepp av #jävligtjobbigjulkalender i sociala medier! Idag är det första december, välj första utmaningen och häng på!

Nu i veckan blir det 2-3 gympass, ett  yogapass och 1-2 löppass. Vad ska du hitta på?

Stonger than yesterday

4 comments

  1. Jag gillar verkligen din blogg Emmi! Jag gillar precis som du en hel massa olika saker. Särskilt kul att hitta en till som kitesurfar. :) Nu har jag inte gjort det på nästan tre år men snart ska jag göra come back. :)

    1. Tack, så roligt att höra! Skoj att du också kitesurfar, det är riktigt kul det lilla jag har hunnit med. :) Var brukar du köra?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close