Fyra favoriter från YouTube

Den här veckan hörni, är det bara här det har ösregnat? Jag blir bombad med vinterbilder på Insta, från dump i Åre till magisk vit vinter i schweiziska Alperna. Och lite Halloween och julreklam från diverse företag på det. Gimme snow!

Nu älskar jag ju förvisso ösregn och den här morgonens grå powerwalk blev bara bättre när himlen öppnade sig och regnet vräkte ner. Så mysigt att vara ute då, lyssna på regnet mot alla gula höstlöv och sen komma in, tända en eld och sätta igång med jobbet. Men, inomhus när regnet strilar ute är inte heller helt fel, så jag tänkte tipsa om är fem YouTube-videos som är värda att se.

  1. Comfort zones-serien från On Edge! I det här avsnittet snackas det om säkerhet på berget i vinter och det finns fler avsnitt om andra ämnen, blir så sugen på skidåkning!

2. Kolla in när Margaux Dietz flyger JAS 39 Gripen. Flygvapnet söker fler stridspiloter och alla kan söka, det är inte längre någon åldersgräns på utbildningen. Om du är nyfiken är ett extratips att kolla in trailern till serien om Vägen till stridspilot som snart släpps, den finns här!  

3. Missa inte att söka drömjobbet på Lapoint och få möjligheten att resa jorden runt som en YouTuber. Bara jag som blir sugen (och jag jobbar ju redan här!)?

4. Svemester, har vi hört det namnet tillräckligt? Kanske, men den här serien om Swemester för Redbull från Lif och Fabian är helt klart värd att kolla in!

Enjoy i höstmörkret!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close