MTB i höstlöven & city office i ösregn

Oktober började bra och har fortsatt bra, precis som den här veckan. Sambon stack iväg på jobbresa i måndags och efter en intensiv, härlig kompishänghelg så var måndagens egentid helt perfekt. Vädret också, så efter en förmiddag av jobb bestämde jag mig för att hoppa det planerade gympasset, bytte om till cykelkläder och tog med tvåhjulingen ut i skogen.

Hög luft, höstsol och hög puls. Det luktade höst när jag trampade upp till Skatås och tog en välkänd mtb-slinga fram och tillbaka, jag gillar inte att cykla för avancerat när jag kör själv så den här flowiga stigen var perfekt. Var länge sedan jag cyklade, men tekniken satt där den skulle även om cykelflåset inte riktigt infann sig. Orange löv, tuffa uppförsbackar och magisk skog. Pusta ut med sjöutsikt, dra på vindjackan och sakta rulla hemåt igen – hög på endorfiner, outdoors och cykellycka. En dusch, en jobbkväll och en roman i ipaden på det.

Idag stod regnet i backen i morse, jag bytte från gårdagens hemmakläder till högklackat och trenchcoat och efter förmiddagens enda möte stack jag in på stan för lunch med en kompis. Promenerade en sväng på stan när det var uppehåll i regnet, kollade nyheter på Granit och insåg att julhandeln redan är igång – ihop med Halloween och slutrea för sommarprodukterna. Om det är någon som älskar jul så är det jag – men jul i 2,5 månader är lite väl länge och julpyntet får gärna vänta till efter efter Alla Helgons dag iaf.

Jag slog mig ner på NK, köpte något att dricka och öppnade datorn. På med mina noise cancelling-lurar (thank god for those!) och flyttade in marknadsföringsvärlden för en eftermiddag. Jobbade med content och web, översättningar, analyser och kampanjplanering – och det blev en eftermiddag som flög iväg. När jag väl kom utanför NK hade regnet precis lagt sig och jag tog bussen hem för en skön hemmakväll med serier (börjat kolla både Love Life och Emily in Paris), en kopp te och tända ljus.

Hur har din vecka börjat? Kommentera gärna eller klicka på hjärtat om du gillar den här typen av inlägg. 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close