Happy new year!

Ett par timmar kvar av 2019 och snart ett nytt år. Julen har varit superhärlig med familjehäng blandat med jobb, träffat vänner och läst massa böcker. Tagit det lugnt och fått gjort sånt där man aldrig får gjort, skönt att liksom kunna bocka av allt och stänga 2019 för att sedan kunna starta 2020 med ett oskrivet blad.

Här hemma är packningen i full gång – jag startar nämligen året på bästa sätt genom att sätta mig på nattåget till Åre på nyårsdagen. Där ska jag hälsa på Sara från Träningsglädje, mysa i Åre och gå en lavinkurs – hur kul?! Jag gillar nattåg – sitta och mysa med datorn i knät och blogga eller redigera bilder. Eller läsa en bok, ta med lite god mat och tänka medan Sverige susar förbi utomhus. Gillar att åka tåg (när de är i tid vill säga), det är avslappnande på något sätt och det ger tid för sånt man inte riktigt tar sig tid till annars.

packning skidåkning

Ser fram emot berg, vinter, snö och vitt landskap. Peppiga samtal, prata om 2020-drömmar, utbyta idéer, dricka bubbel och få en massa ny kunskap. Få stå på skidor igen och spendera tid utomhus! Och kanske planera någon resa? Hela januari känns spännande – ett event nästa vecka med Dreampreneur Society kickar igång året, en sväng till Manchester för att hälsa på bästa vännerna, ett par dagar i Åre, ett par dagar i Stöten och roliga grejer på jobbet.

Funderar på ledord för 2020 men har inte riktigt landat i något än, det finns flera kandidater men det känns viktigt att landa rätt ord. Får återkomma om den när den har satt sig!

Har du något ledord för 2020?

5 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close