Pepp på styrketräning!

Happy Monday again och nedräkning till Patagonien, ska bli helt fantastiskt att komma iväg på äventyr igen. Förväntningar, flygplatser, spänning, Simcity på iPaden, stressade byten på flygplatser i världen och flera veckors resa framför mig!

Förra veckan blev en bra träningsvecka, även om Bodycombat-passet uteblev då Madde förklarade att det inte alls var ett boxpass utan att det är något kampsportsinspirerat pass där man kör övningarna själv i luften. Fight heter tydligen passet jag ville gå på, så det får bli en annan vecka. Hann med tre gympass (pepp, så skoj med styrketräning nu!), två (mindre roliga, men pannbensbyggande) löppass och ett par promenader ute i snön.

Idag blir det gymmet igen, rygg och ben står på agendan. Sedan ett par gympass, ett par löppass och kanske nåt annat kul pass i slutet på veckan.

Vad tränar du i veckan?

2014-5

Kala Patthar, 5 550 meter över havet i Himalaya, Nepal.

 

2 comments

  1. Jag tränar löpning tur och retur jobbet. Korta styrkepass i anslutning till transportlöpningarna. Och så avslutar vi med en MASSA längdskidor i helgen <3 Topp!

    1. Ja, du kör på bra med din löpning! Hade varit skönt att kunna motionera till jobbet, tyvärr är drygt 5 mil lite för långt… Idag blir det gym!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close