Hej från Nya Zeeland!

Tio dagar in på vår månad här i Nya Zealand och jag vet som vanligt inte vart jag ska börja – här kan vi snacka fantastiskt! Naturen, människorna, vyerna, campervanlivet…det är underbart!

Vi har tagit oss från Christchurch till Mt Cook där vi har gjort en kort, men supervacker 3-timmars vandring. Vi har gått på chokladfabrikbesök på Cadburys i Dunedin, tittat på sjölejon på 20 meters avstånd på en vild strand och lyssnat på regnet mot taket på campervanen. Åkt på båtcruise i magnifika Milford Sounds & sett oförglömliga vyer flera gånger varje dag.

Nu befinner vi oss i Greymouth på väg norr ut mot Abel Tasman Park. Vi har valt att lägga 17 dagar på sydön och 11 dagar på nordön, alla säger att sydön är så mycket vackrare så det känns som en bra plan. Med tanke på att vi oftast bor någonstans längst vägen i vår campervan och inte håller oss till campingplatser så har vi sällan uppkoppling, därav blir det lite spartanskt här på bloggen men jag lovar er fantastiska bilder och massor av info antingen senare under resan eller när jag är tillbaka i Sverige igen.

utsikt vid mt cook utsikt vid mt cook

4 comments

  1. Den vandringen gjorde vi också vid Mount Cook! Det är så otroligt vackert där! Jag blev alldeles kär i de turkosa sjöarna och längtar tillbaka så mycket när jags er dina bilder :) Hoppas ni får en fortsatt fin resa, ser fram emot att läsa mer!!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close