Gili air & H20 yoga bungalows

Vackra, lilla Gili Air! Om man har tittat på att åka till Bali har man nog knappast missat rekommendationen att åka till Gili-öarna på nordöstra sidan av ön. Vi valde att åka till den lite lugnare Gili air, en supermysig liten ö som blev en av mina favoritplatser på Bali. Det är vackert, relativt rent och alla små restauranger, fina bungalows och små butiker bidrar till en härlig känsla.

Vi hittade boende på H20 Yoga, en liten pärla mitt på ön (med 5 minuter till stranden, Gili Air är inte så stor…). Vi bodde i bungalow med 3 meter till poolen, tog ett morgonyogapass, slappade, fikade och njöt av barfotalivet. Som de flesta andra bungalows på Bali så är det utebadrum som gäller och att duscha under palmblad och stjärnklar himmel är härligt!

Gili-öarna bjuder på fin dykning och vi gjorde tre dyk här. Magiskt vackert under ytan, vi hade bättre sikt än på Perhentians och fick moments med vackra, stora sköldpaddor och små, söta bebishajar.

Jag kan varmt rekommendera ett besök på Gili Air om du vill ha ö-liv! Det kostar ungefär 490 000 IDR (325 kr) för en tur- och returbiljett inkl. minibusstransfer till och från Ubud/Kuta/Seminyak/Sanur m.fl – boka på plats för priserna på nätet visar det fyrdubbla!

h20yoga-gili-air-1 h20yoga-gili-air-5 h20yoga-gili-air-3h20yoga-gili-air-9 h20yoga-gili-air-8h20yoga-gili-air-6 h20yoga-gili-air-4 h20yoga-gili-air-2

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close