Julkalenderträning & advent i Barcelona

strand

Jag hade planer på att springa 6 km igår, sjätte luckan i jävligt jobbiga julkalendern. Men ibland måste man lyssna på kroppen och det fick bli 6 minuters meditation istället. Jag sprang ju nämligen tre kilometer i högt tempo för tre dagar sen och dagen efter fick jag ilskna känningar i mitt knä. Ni som har läst ett tag vet ju att jag har haft knäproblem och slagits med det i flera år – så knäproblem är stort no-no för mig, här är det hela knän som gäller!

7 december =  7 km gång- och löpning i lugnt tempo, hoppas verkligen att det inte kommer kännas i knät. Satsar på 5-6 km löpning och resten gång, men knäna får styra. Imorgon är det 8 december och 4*2 minuters planka.

strand pepparkaka

Andra advent firades med glöggkväll hemma hos några vänner – supermysigt med lussekatter, pepparkakor, glögg, skumtomtar, julmusik och julkalendern på SVTPlay. Hemma brukar jag nog inte fira advent (eller hur man nu säger?), på sin höjd lussekatt och tända ljus. Där är det ju julkänsla varje dag i december. Här infinner sig inte julkänslan på samma sätt och då lägger jag extra krut på just advent för att få det lite extra mysigt! Hur firar du advent?

Missa inte att titta in imorgon kväll – då blir det nästa inlägg i fotoskolan och då pratar vi bildbehandling! 

image

 

4 comments

  1. Jag har sån idé torka på 7:an…. Efter gårdagens 39 km är ju inte benen jättepepp på springa. Och så har jag en spinningklass ikväll som inte alls har med SJU att göra. Måste komplettera med något soft. 7 minuter meditation kanske?

    By the way. Min man föreslog en resa till Barcelona. Så högt upp på önskelistan är ett blogginlägg om must-do:s i Barcelona :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close