Badpremiär & Varvetlördag

Igår var det Göteborgsvarvet här i stan och jag vaknade till 20 grader vid halv nio på morgonen – det var en svettig dag för alla som har sprungit!

Själv stack jag ut och tog mig runt 8 km innan frukost och det var nog närmre 25 grader när jag kom tillbaka. Så, det fick bli badpremiär! Kan inte skryta med att det var varmt, men det var gudomligt skönt efter att ha svettats som en galning i 8 km. Sen fick det bli frukost på altanen, bra start på dagen!

yamaha mt09 tracer

Den här veckan har varit fullproppad med saker och igår hämtade vi en ny leksak, en Yamaha MT09 Tracer. Jag har ju inte kört hoj ordentligt på närmre två år, så det var fantastiskt kul att ge sig ut och köra igen!

Fyra timmars hojåka blev det igår, ut runt sjöarna söder om stan och en visit hos Lisa i hennes nya lya. Jag hoppas att det blir många mil med vår nya skönhet – nu ska vi bara hitta en till eftersom vi vill ha varsin, jag och sambon.

explorista mcyamaha mt09 tracer

I fredags hann jag dessutom med lite mountainbike, riktigt kul och riktigt jobbigt! Vi körde ett kort pass på 40 minuter uppe i Skatås, det var superfint i skogen och stort älsk på att vara utomhus nu när alla träden har fått ljusgröna blad och solen skiner igenom trädtopparna!

mtb

Och till sist men inte minst fick jag frågan om jag ville ha en av mina skateboardbilder från MACBA i Barcelona publicerade i en engelsk bok ihop med en massa namnkunniga fotografer, så roligt och jag tackade självklart ja. Boken publiceras i mars nästa år, blir spännande att se hur det blir!

Hur har din helg varit? Sprang du Varvet och hur gick det?

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close