En jävligt jobbig julkalender

148266_10151180562850003_1584284625_n

Yes, snart är det dags igen! Jag har kört Saras julkalender i ett par år tidigare och det är verkligen peppande! Jag kör naturligtvis på med min vanliga träning, men det är ändå skönt att ha en liten daily plan i december där glöggmys, julmarknader och lussekatter tar över. En liten grej varje dag, behöver inte vara några storverk. Är du med?

julkalender

 

6 comments

    1. Klart jag är på! Burken var nog för två år sen, jag gjorde alla som lappar och drog en utmaning varje morgon. :)

  1. Ska nog köra julkalendern jag också, väldigt anpassad efter livet. Funderar bland annat på att hoppa över besöket i simhall, då jag verkligen avskyr simhallar. Kanske bad i isvak istället? :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close