Jag vill springa!

Jag vill springa. Jag vill känna hjärtslagen i bröstet, känna mjölksyran i musklerna efter den där uppförsbacken. Hur skönt är det inte att kunna säga det? Jag har kämpat med bristande löparmotivation länge, även om löppassen i sig går bra och det är alltid skönt när de väl är gjorda.

Första gången på väldigt länge känner jag att jag VILL ut och springa! Jag vill springa, springa med korta, snabba steg i uppförsbackarna och låta benen rulla av sig själva i nerförsbackarna. Ta i, kämpa och njuta av den nöjda känslan efteråt när jag har stannat, pulsen är på väg ner och det nöjda leendet sprider sig i ansiktet.

Min motivation är mycket tack vare nya batterier i min Suunto pulsklocka, allt blir mycket roligare när jag kan ha koll på pulsen och springa i rätt pulsintervaller. En liten klocka ger tydligen mig massor av motivation, vad motiverar dig?

Happy running!

IMG_7317.JPG IMG_7264.JPG

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close