Japan done – Perhentian islands next!

Måndagsuppdatering! Nu sitter vi på flygplatsen i Osaka, på väg igen efter att ha spenderat totalt en vecka i Japan med besök i Tokyo & Kyoto. Nästa stopp på resan är fantastiskt vackra (hoppas jag!) Perhentian Islands på Malaysiska östkusten nära norra gränsen mot Thailand. Eller ja, först en natt på flygplatsen i Kuala Lumpur – wifi, bloggfix, sköndusch och sånt där…

På Perhentian Kecil väntar vita stränder, turkost hav, frukt, snorkling, palmer och chill – välbehövt efter 7-8 dagar i hetsiga storstäder med tighta sightseeingsscheman från morgon till kväll. Det ska bli så roligt att komma till Perhentians! Jag har velat resa dit länge då de beskrivs som rena paradisöar, men aldrig lyckats timea med tiden då jag oftast reser på vintern och vid den tiden går det inte att ta sig till öarna på grund av vädret.

I alla fall, imorgon kommer ett bildspäckat inlägg där ni kan läsa om våra dagar i Tokyo och på fredag ett motsvarande inlägg om Kyoto. Dessutom börjar jag på torsdag den här veckan med TBT – populära inlägg från förr som fortfarande är lika aktuella, hoppas ni gillar det. 

Och, från mina paradisöar kommer det bilder så snart jag har wifi!

maid tokyo

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close