Happy 2:a advent!

Åhh, advent igen! Hur mysigt är inte det?

Jag kommer fira med lussekatter, pepparkakor och julmusik – allt för att fixa julkänslan. Har börjat köpa julklappar så smått, köper inte många men älskar att ge bort något. I år blir det färre än vanligt – vet nämligen inte hur jag ska få hem allt från Barcelona…! Vi åker ju hem över julen och tar med oss hela vårt bohag eftersom vi flyttar till Österrike sen.

Nu är ju inte bohaget så stort – när vi flyttade hit hade vi tre fulla 23 kg-väskor, två kattburar och två små handbagage. Vilket innebär att det blir svårt att få med allt hem om vi handlar för mycket. Och upplevelser är ju nästan alltid bättre än prylar ändå. Med denna snygga övergång presenterar jag nästa lucka i julkalendern för er som också gillar upplevelser!

Tadaa – sjätte luckan i julkalendern!

countryside hotels

Inget av Countryside Hotels charmiga och personliga hotell är det andra likt. Varje vistelse innebär en helt ny upplevelse. En hotellvistelse kan erbjuda god mat, spa och relax, avkoppling, mys och upplevelser.

Julklappserbjudande

20% rabatt på presentkort som ska utnyttjas mellan den 1 januari – 31 mars, 2016. Erbjudandet gäller tom den 18 december.

Tävling

En vinnare får ett presentkort på en Countryside Break – övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag på valfritt hotell som är anslutet till Countryside Hotels.

För att vara med och tävla så ska du svara på frågan: Hur många hotell är anslutna till Countryside Hotels? Tävlingssvaret hittar du här! Sista dag att tävla är den 11 december.

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Tävlingen pågår till den 11 december och vinnaren kontaktas via mail.

everyday stories julkalender

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close