Två julkalendrar – två luckor

explorista

Igår öppnade jag första luckan i den jävligt jobbiga julkalendern. Tanken är att köra någon typ av träning i mängd kopplad till siffran/datumet, så idag fick det bli EN löptur. En löptur i mörkret längs stranden, det blir mörkt här runt kl 18 så det är lite senare än i Sverige men fortfarande ganska tidigt. Hittade en mysig bar med julbelysning också, nästa cavaställe kanske? Fyra kilometer av tankerensning och endorfinpåfyllning blev årets första lucka, härligt!

Dessutom har vi ju öppnat lucka ett i Everyday stories julkalender, och nu kommer lucka två – kolla in nedan! Och glöm inte bort att titta hit imorgon, då ger jag mina bästa nattfoto-tips i fotoskolan.

Resterande plan för den jävligt jobbiga julkalendern denna veckan är;

2 dec – 2 km morgonpromenad
3 dec – 3 km löpning i högre tempo än vanligt
4 dec – 4 minuter mindfulness när det är som stressigast på dagen
5 dec – 5 solhälsningar
6 dec – 6 km löpning

Vad tränar du i julkalendern?

strandpromenad barcelona

beachbar barcelona

everyday stories julkalender

Upptäck Göteborg från cykelsadeln!

I dagens lucka kan du vara med och tävla om fyra startplatser till Göteborgsgirot!

Den 6-8 maj går Göteborgs största cykeltävling – Göteborgsgirot, av stapeln. Cykla genom stadens alla stadsdelar i Göteborgsgirot 140km, Stadsgirot 70km eller Halvgirot 35km. Föredrar du skog och mark kan du anta utmaningen i MTB-Girot 50km.

För att vara med och tävla om dagens lucka så vill vi att du svarar på följande frågor:

  1. Vad är ditt bästa Göteborgsträningstips?
  2. Vad vill du lära dig om landsvägscykling?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka!

göteborgsgirot

6 comments

  1. kul med nattfoto. mitt vinterlöfte till mig själv är att lära mig hantera min externa blixt lite bättre. nu går jag mest på chans… (och postar av förklarliga skäl inte supermånga blixtbilder…) haha.

    1. Haha, blixt är svårt! Köpte en blixt för två år sen, men har nästan inte använt den. Plåtade lite dansbilder idag med blixt, får se hur de blir. Vi får köra en workshop ihop nångång! :D

  2. Hittills har det blivit EN pullup (som jag fick fuska lite på och därför kompletterade med ETT dussin löpkilometer) och TVÅ pass idag (body pump och löpning). I morgon blir det 3 x 10 min tröskelpass.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close