Karaktär – cupcake eller löpning?

Det var tur att Cupcake Time var stängt idag, annars hade nog inte mitt löppass blivit av – bra karaktär va? Eller ska vi säga att jag prioriterar livet framför måsten i träningen? :)

Vi har pratat om att besöka Cupcake Time inne i Göteborg länge, det ser så mysigt ut och vem kan motstå cupcakes? Det ligger precis där vi parkerar bilen för yogan, och det är alltid stängt vid den tiden så än så länge har vi inte lyckats ta oss dit.

Idag var det tydligen en Let´s Deal på cupcakes, som min kära sambo köpte och vi kom på på väg hem från jobbet att det skulle vara mysigt att gå dit ikväll. Men, som otur var (eller tur) så var det stängt. Bilden är från Cupcake Time.

Run Emmi, run!

Istället gav jag mig en spark i baken och stack ut på mitt planerade löppass. Det var 2 grader ute, dimmigt och stjärnklart – en riktigt skön kväll. Mötte en hel reflexorm med löpare när jag kom upp till spåret vid Härlanda tjärn och gav mig iväg.

Det blev 30 minuters löpning för första gången, och det kändes bra i benen. 1 pass kvar på min rehabplanering, sen kan jag nog klara mig utan den. Äntligen!!

löpare mörker löpare mörker

Vad har du gjort ikväll? Och förresten, kan någon tipsa om en tillräckligt stark pannlampa att springa med i skogen? Min Petzl Tikka 2xp har inte tillräckligt starkt ljus.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close