Aktivitetsarmband

Det där med aktivitetsarmband, året julklapp, vad tycker ni om det? Jag har inte riktigt hunnit skaffa mig någon direkt åsikt, men just nu så känns det som marknaden svämmar över av olika varianter. Aktivitetsarmbanden är lite som en avancerad stegräknare – men den registrerar allt ifrån hur mycket du rör dig till hur din sömn ser ut. Genom att koppla ihop med dator eller telefon kan du också registrera din träning och få statistik.

Det kanske kan hjälpa dig att komma igång om du har svårt med motivationen, eller trigga dig att nå dina mål om du redan tränar? Kanske blir man lite mer sugen på att vardagsmotionera, träna och sova tillräckligt – och då fyller det ju sin funktion? Jag får nog helt enkelt läsa lite mer om detta. Kom gärna med kommentarer och synpunkter på vad ni tycker!

Läs Linas inlägg där hon jämför olika aktivtetsband om du vill veta vilket som passar dig bäst.

Nyfiken på tavlan i headern? Finns att köpa i shopen!

jump

4 comments

  1. Jag har ju fått en sådan där Polarklocka som mäter precis allt. Om man vill. Jag väljer dock att främst ha den som träningsklocka, då jag litar på att jag får ihop mina aktiviteter ändå :) Den är dock skitkul att hålla på och pyssla med…

  2. Aktivitetsarmband kan nog pusha till mer vardagsmotion. Så tänker jag i varje fall kring mitt (Nike Fuelband). För mer specialiserad träning, till exempel löpning, finns bättre prylar just nu.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close