50 minuters livsglädje

Idag var en sån där dag man inte alls vill ge sig ut och springa. Det blåste iskalla vindar, det var -2 grader och det var snö & is överallt. Och vad gör man då? Springer!snöigt löparspår härlanda tjärn

För det är ju skönt när man väl kommer ut. Det är skönt när man får andas hög vinterluft, när benen springer som av sig själva på raksträckan efter en uppförsbacke och när kalla snöflingor blåser ner från träden och landar i ett varmt ansikte.

Det är skönt när man känner att man orkar uppför backen man inte orkade förra gången och det är skönt när man kommer hem och kan njuta av en varmdusch och en god middag framför ett favoritavsnitt. Och dessutom är det galet vackert med alla snötäckta träd!

50 minuter blev det idag, mestadels jogg och ett par minuters gång här och var. 50 minuters livsglädje!

löpartjej snöigt löparspår

6 comments

  1. Man försöker påminna sig själv om att det alltid är värt det. Men jösses vad det tar emot att ge sig ut när vindarna känns som -20 :D haha

    1. Nej, det har jag nog inte. :) Jag har precis köpt ett par trailskor som ju har grövre sula än vanliga löparskor, funkar super! Det är ett par Salomon Speedcross 4.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close