Och träningen då?

craft-active-comfort explorista

Det har varit ett par välbehövligt lugna veckor sedan vi flyttade från Barcelona. Lite jogg, lite gympass, lite promenader och nu också lite skidåkning. Egentligen hade jag önskat mer träning, men jag vill inte heller stressa för att få in träningen de få dagarna jag är hemma i Sverige.

Här i Serfaus kommer jag inte att ha något gymkort så min tanke är att det får bli hemmaträning och löpning. Och skidåkning, massor av skidåkning! Kan lova att det kändes i benen efter första dagen i backen och flåset kan nog behöva bli lite bättre också. Men det är väl ett bra utgångsläge, bara bli bättre?!

Jag fick en yogamatta i julklapp och har en prova-på-vecka på Yogobe som jag tänkte att jag skulle testa. Tror att yoga och skidåkning kan bli en bra kombo! Löpning och snabba powerwalks i backarna här runt i byn får bli konditionsträningen. Om du har andra tips på var jag kan hitta bra yogaövningar, YouTube eller så så tipsa gärna!

8 comments

  1. Det låter som härlig träning för dig framöver. Min syster yogar mycket via youtube och tycker det fungerar bra. Annars vet jag inte hur Yoga girls 108 står sig i pengar jämfört med yogobe till exempel. Men det kanske är värt att investera i om man vill yoga mycket?

  2. Jag är en rookie när det gäller yoga, men jag gillar Yoga with Adriene – skitbra youtubekanal med massor av pass för olika ändamål och hon är väldigt härligt avslappnad och bra pedagogiskt tycker jag.

    För övrigt är jag så jäkla pepp på att följa era bergsäventyr nu, tjohooo!!!

  3. Jag har inte haft något gymkort på flera år. Det fungerar bra eftersom jag faktiskt föredrar att styrketräna utomhus med kroppsvikt. Sen lägger jag pengarna på PT timmar istället för inspiration.

    Jag kör Adrienes pass, precis som Katta. Har dock fastnat på Day 4 av förra årets januari-special, det är 20 minuter yoga med fokus på ryggen. Jag gör kanske yoga en gång i veckan eller så och då fungerar det bättre för mig att ha ett program som jag lär mig istället för att lägga till på att leta reda på nya program och sedan stirra på skärmen i varje övning för att hänga med.

    1. Nej, det är lite svårt att kolla skärmen hela tiden, men jag tänker att man lär sig när man har kört passen ett par gånger. Ska kolla in Adriene!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close