Livet just nu

När jag kör ner mot Åre från vår camp spot för natten ligger dimmorna tjocka över sjön. På skogssidan iallafall, där de sveper över granarna och tallarna och liksom skapar ett mjukt täcke. På bysidan ser man sjön, den ligger helt blank och byggnaderna speglas i vattenytan.

Det är slutet av oktober och jag är i Åre. Som alltid drar jag lite extra djupa andetag här, liksom andas in känslan av berg och entreprenörskap, härliga människor och kreativitet. Än så länge har byn inte vaknat till för vintersäsongen, och det är just såna här säsonger jag gillar – det där lite mitt emellan allt och det är inte fullt av turister.

Vi har varit i Norge i två veckor och i helgen har vi varit här för att träffa lite vänner. Grilla mackor, dricka ett par glas vin och skratta. Idag rullar vi nedåt för att lämna vår van, packa om och sticka iväg på nya äventyr.

Stressigt kanske någon kan tycka, men jag älskar det här livet. Inte att vara ledig egentligen, om man nu vill kalla föräldraledighet för ledig, utan att kunna leva, jobba, resa och spendera min tid på platser jag som inspirerar mig, tillsammans med människor jag tycker om.

När jag började skriva det här hade jag precis lämnat tiny till mannen min, och satt mig på Åre bageri för lite bildredigering, bloggande m.m. Känslan av att jobba igen kommer smygande, det är ju så här jag brukar göra när jag jobbar.

Jag älskar att jobba och jag älskar mitt jobb på Lapoint, och lika mycket som jag njuter av att vara ledig så ser jag fram emot att börja jobba igen. Att få jobba med kreativa människor, hitta på kampanjer, jobba med webb och digitala medier, analysera data och jobba med kontinuerliga förbättringar. Jag ser fram emot att ge mig iväg från vår hyrda lägenhet i Spanien på morgonen, köpa en croissant och en nypressad apelsinjuice, öppna datorn och get to work!

Det bästa är att allt har sin tid. Jag lever i nuet, njuter av vad vi gör just nu och drömmer om framtiden. Har (galen) jullängtan – men jul på ett traditionellt sätt får vi fira ett annat år, det här året är vi troligtvis i Kalifornien över jul. Jag längtar efter ett nytt hus att inreda, leva och skapa trädgård i – men det får bli om sisådär en tre-fyra år.

Nu är det vanlife och berg och snart drar vi till USA för roadtrip – it will be fun!

4 comments

  1. Coolt jobb! Lite nyfiken.. Hur kom du in på den vägen? Har du pluggat något? Intressant att höra 🙂

    1. Jag har läst marknadsföring och jobbat med det sen 2006. :) Började med försäljning och bred marknadsföring, sen har jag gått mer och mer mot digitalt/webb och jobbat som E-commerce manager, Digital business manager osv. innan jag började som marknadschef på Lapoint. Superkul jobb!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close