Fem bra grejer

Happy Monday – ska vi inte inleda veckan med lite bra grejer? Här är fem bra grejer hos mig just nu:

Bloggpeppen – Har fått ett uppsving i kreativitet och peppen för bloggen är på topp. Så härligt med inspiration och att kunna ta sig tid för att fota, blogga och skriva. Kanske är det för att vi lever vanlife, kör runt på fantastiska platser och

Finally Kanada & USA – Snart är vi på väg, en drömresa som vi har planerat länge men som jag på något sätt har svårt att ta in. Vi drar om en vecka, hur konstigt är inte det? Följ mig på Insta @explorista_se och häng med på vår 2.5 månader i husbil från Seattle till Vancouver & Vancouver island, och sen söderut längst hela USAs västkust ner till LA!

Halloween är över – och när Halloween är över, börjar julen! Ok, inte riktigt, men jag har aldrig gillat Halloween. Jag gillar Alla helgona, att tända ljus och minnas de jag älskar som har gått bort och jag gillar att pynta med pumpor, men just den amerikanska Halloween-traditionen har jag aldrig fastnat för. Och dessutom, ingen jul innan Halloween. Jag väntar helst till adventshelgen, men kan sällan hålla mig tills dess utan tar gärna fram ljusslingor och dricker lite glögg innan dess.

Årehänget – hur mysig var inte helgen i Åre? Att umgås med vänner, andas bergsluft och bara vara. Åre växer på mig varje gång jag är här, särskilt när jag är här när inte alla andra är det. Offseason is the shit!

Varm choklad (med grädde såklart!) – vet inte hur mycket varm choklad jag har druckit det senaste, men det är sjukt mysigt. Både utomhus i naturen (bästa!) och på något mysigt café med datorn i knät och en bra playlist i lurarna.

Vad är en bra grej hos dig just nu? 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close