Lugn löptur i solnedgången

solnedgång barcelona båtar

Solnedgång över båthamnen och lugn jogg i 22 gradig värme – med merinoullsbuff, långärmat & halvlånga tights. Trött på förkylning och med förhoppning om att den kanske är över gav jag mig ut på en löptur igår kväll – fullt kittad för att inte bli mer förkyld!

Valde att transportspringa med sambon på som skulle iväg och springa med en kompis, de skulle ses ungefär två kilometer bort. Joggade bort med honom och vände igen när han träffade sin polare. (Ja, det var kanske lite overkill med buff, den åkte av efter ett tag…) Joggade i lugnt tempo tillbaka, njöt av solnedgång och senare en varm dusch. Skulle ju egentligen gymma, men det här vädret vill jag inte välja bort för inomhusträning.

Jag känner fortfarande av halsen och är fortfarande snuvig, men efter 5(!!) veckors förkylning så tyckte jag att det var värt ett försök att träna. Det är ju kallt och fuktigt inomhus här i vår spanska lägenhet så det är svårt att avgöra om jag verkligen fortfarande är förkyld eller om det bara är kylan i lägenheten som gör att förkylning och halsen fortfarande känns sådär…

Håller tummarna för att det inte blir värre nu för jag vill träna mer!

löpartjej löpartjej solnedgång barcelona båtar solnedgång barcelona

5 comments

  1. Om du visste hur avundsjuk jag är på dina 22 grader…. Håller på regna bort och dö grådask-döden här hemma. Låter helt fantastiskt att springa i värme och solnedgång. Men jag hade nog skippat buffen :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close