Tips – Högintensiv träning på 30 min!

Favorit i repris! Högintensiv träning – spyjobbig, tuff och alldeles, alldeles underbar! Dåligt med gym här på resande fot (djungelöar kanske har djungelgym, men inga Nordic Wellness här inte…), men jag får hitta på någon annan kul träning. Tabata kanske?

Högintensiv träning – högt tempo, lite vila, maxa pulsen!

150823: Ok, då kör vi! 10-15 reps per övning, kör alla fyra övningarna efter varandra utan vila. Vila 1-2 minuter och repetera 4 gånger. Ett par minuters paus. Sedan kör vi andra halvlek likadant. Jag lovar dig tuffa, svettiga & välanvända 30 minuter med härligt endorfinpåslag och en nöjd känsla efteråt. Är du med?

Första halvlek

  • Rotationsarmhävningar
  • V-ups
  • Kettlebell-sving
  • Dips på bänk

Andra halvlek (Kör med assist-maskin, annars blir det väldigt tungt!)

Lite bilder från gymmet CEM Ciutadella här i Barcelona förresten. Här är det lyxigt värre med två pooler, bubbelbad, ångbastu, vanlig bastu, yoga, gym & klasser. Dessutom finns det en inomhushall för basket & sånt. Hade klarat mig med något enklare som i Sverige, men det är så de flesta gymmen ser ut här – health clubs som kostar därefter. Detta är dock ett kommunalt gym vilket gör det lite billigare, men 50 EUR i månaden är med spanska mått ganska dyrt. Men men, det är bara att gilla läget, betala och njuta av ett stort träningsutbud – och jag klagar inte!

utepoolen cem

gymmet cem

yogarum gymmet cem inomhuspoolen cem cem inomhushall gymmet cem Bilder från http://www.cemciutadella.cat

8 comments

    1. Ja, det är skönt på ett annat sätt än att köra tungt eller länge. Bra att periodisera och ibland köra den här typen av pass också, jag gör det sällan men har satt igång nu.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close