Massor av bra serier

Jag kollar sällan på TV, men älskar serier och sånt man kan välja att titta på när man vill. Ni har väl inte missat en massa bra grejar har dragit igång nu?

-> Träna med Kalle – Feelgood! Det här är så härligt, ärligt och inspirerande program om träning, man kan inte låta bli att gilla.

-> Hela Sverige bakar – På tal om feelgood! Bakmys, härliga personligheter och massa godsaker. Med mitt lilla kök så bakar jag inte så mycket längre, men det är härligt att titta på. Och bra programledare!

-> Homeland – Nya säsongen har äntligen kommit. Har inte haft tid att sätta mig och titta på det än, men längtar till en ledig kväll med flera avsnitt på rad.

-> Bron – Absolut en favoritserie, med en ny säsong. De första två avsnitten är minst lika bra som förra säsongen. Har du inte sett Bron så måste du kolla, det är en riktigt bra svensk-dansk kriminalserie med speciella personligheter, bra handling och välgjort historia.

hela sverige bakar

4 comments

  1. Wihoooo, hade helt missat nya Homeland-avsnitt…nu är bara frågan om en ska vänta in några fler, jag klarar ju inte av när det är en vecka mellan avsnitten. Älskade också Bron 1&2 – frågan är om en ska göra samma sak där…hmm..

    Mvh/Bingewatcher

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close