Paolos budord – peppboken!

paolos budord - bok

Man kan inte låta bli att bli glad. Så härliga vidsomsord, så enkla saker. Boken Paolos budord är inspirerande, motiverande och vettig. Inget skitsnack, inga skvallertidningstips – bara sanningar. Jag gillar sånt här, enkelhet och rakt på sak. Inget inlindat, inget krångligt. En Explorista-bok helt enkelt!

Det är kanske inget för dig som söker livets mening eller vill djuploda i personlig utveckling. Det är är basic – men det är just sånt enkla saker vi alla behöver bli påminda om, som är lätta att ta till sig, förstå och göra.

Här får du inspiration snyggt förpackat i en coffee table-bok med snyggt, hårt omslag och matta sidor. Peppig design, härliga färger, inspirerande ord. Perfekt som present, själv fick jag min av Nathalie som en födelsedagspresent. ”

Boken kostar just nu 152 kr på Adlibris och 168 kr hos Bokus.

"För att lyckas måste man vara stark nog att välja det långsiktiga målet
 framför den kortsiktiga tillfredställelsen."

 

Så här skriver förlaget om boken Paolos budord;

Varje tusenmilafärd börjar med ett steg. Du behöver inte ha en perfekt genomarbetad plan, utan det gäller att ta just det där första steget. Grubblar du för mycket kommer du i stället att bli stående på ett ben.

Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon box!

Lev sju dagar i veckan! Sluta gå och vänta till helgen. Gör i stället dina veckodagar till högtider. Öppna det fina vinet en tisdag, använd bästa servisen en onsdag eller gå på bio en torsdag.

Den som väljer att ta en fajt för något kan vinna, medan den som väljer att inte ta strid förlorar alltid.
paolos budord - bok

paolos budord - bok
paolos budord - bok
paolos budord - bok

 

6 comments

  1. Sv: ja precis det blir ett för starkt sken då det inte är någon lampskärm! mne det är där dimmern kommer i o gör sitt! :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close