Merry christmas – tävla & vinn Hydro flask!

God, god jul på er allihopa!

Jag hoppas att ni får en underbar dag med familj, vänner & fyrbeningar. Njut av julmat & musik, titta på Kalle & ät alldeles för många lussekatter. Vinn massor av julklappar i julklappsspelet och njut av en promenad eller löptur som piggar upp inför julklappsutdelningen.

Hur du än firar önskar jag dig en god jul & en superhärlig dag!

sponsrade inlägg samarbete everyday storieseveryday stories christmas 2016

Idag är också sista dagen i Everyday stories julkalender och du har möjlighet att vinna en hydro flask.

När du tränar så är det extra viktigt att dricka mycket och nog håller du med om att det är godare att dricka fräsch, frisk och kyld vätska under spinningpasset eller bootcamp:en? Hydro Flask är specialiserade på att hålla dryck kall och varm, finns i många varianter och färger.

Med tillbehöret ”SportCap” förvandlar du din Standard Mouth-flaska till en perfekt träningspartner. Korken (för övrigt världens första isolerade Sport Cap har ett inbyggt ”bitmunstycke” som gör att du kan öppna kroken med hjälp av munnen och hela tiden har en hand fri.

”Straw Lid” är ett tillbehör för din Wide Mouth-flaska. Det unika är att det förutom munstycket som gör att du slipper skruva av locket även finns ett ”sugrör” som når ner till flaskans botten. Du behöver därför aldrig LUTA flaskan (och därmed huvudet), smidigt både på yogapasset och vid t.ex. bilkörning där du ju vill hålla ögonen på vägen och inte behöva titta upp i taket bara för att släcka törsten.

Tävling – vinn en Hydro flask

Svara på frågan: Hur många timmar håller flaskorna din dryck kall? Tre st vinner varsin Standard Mouth med Sport Cap. Tips; här kan du hitta svaret och också läsa mer om Hydro Flask, här är en video där svaret också finns!

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

hydro flask yoga

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close