Skönt pass för uteträning eller hemmaträning

Favorit i repris! 27 december och softa mellandagar – perfekt för lite skön träning! Här är ett bra pass för lite hemmaträning – för även om jag uppfann passet för utegymmet i Barcelona för ett år sedan så köper jag att du kanske inte är supersugen på att köra utomhusträning i Sverige vid den här tiden på året.

Och jag måste medge att det skär lite i hjärtat att se bilder från Barcelona – vem längtar inte tillbaka till ett liv i en sån fantastisk stad?!

151209: Vad mycket roligare det är att blogga nu när jag kan träna igen! I måndags blev det 7 km löpning, igår 8 minuter planka (4*2 min) och uteträning. Jag är fortfarande lite försiktig efter känningarna i knät och tar det piano med benövningar, även om 7 km löpning fungerade alldeles utmärkt.

dips utegym tjej huvudstående tjejutegym strand barcelona

Det var finväder ute, vi har typ 15 grader i skuggan nu och solen tittade fram efter ett par dagars molnighet, så vi stack till stranden och utegymmet för ett styrkepass. Massor av folk och perfekt med lite svalkande vind och sol. I somras, när vi flyttade hit, var det sjukt varmt att träna där men nu är det helt perfekt. Här kommer ett härligt pass för uteträning (eller hemmaträning om decembervädret mest bjuder på regn, blask och kyla…), have fun!

Mitt sköna pass för uteträning blev 3 vändor av;

 • 1o armhävningar
 • 2 min rak planka
 • 12 situps på sned bänk
 • 12 hängande rodd
 • 12 rygglyft, liggande på mage
 • 12 dips från “bänk”
 • 15 bensänkningar liggande på rygg med svanken i golvet

Dagens lucka är 9*9 sekunder situps med vikt, vad tränar du idag?

träning utegym

utegym strand barcelonautegym strand barcelona

7 comments

 1. Alltså de där uteträningsbilderna! I sol och kortärmat! Kan bli SÅÅÅ avis :)
  I dag återhämtar jag mig med 9 minuter savasana. I morgon kör jag en hela-dagen-lucka. 10 x 3 km löpning, start en gång i timmen. Med lite extra paus för lunch och fikor :)

 2. Oh, underbart :) Värme och sol. Jag älskar vintern, men när den visar sig från sin sämsta sida längtar jag lite extra mycket efter sol och värme. KRAM

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close