Inredning, husfix & trädgårdstips

Det är alltid roligt att se vad ni söker efter för att hitta hit, och hur det varierar över året. Nu är det bland mycket annat trädgårdsbelysningså ser det ut på min altan, blå glasyr till muffins (du måste testa dem!), armeringsnät inredning och trädgårdsinspiration – det märks att det är försommar i Sverige! Ni som är nya kanske inte riktigt har koll – men trädgård & inredning är ju förutom resor, uteliv och äventyr något jag verkligen gillar.

Vi köpte vårt lilla radhus 2013 och flyttade in på sensommaren – fyllda med förväntan! Första huset; uteplats, trädgård (åhh, så många planer!), parkeringsplats (goodbye betalparkering och snurrande efter parkeringsplatser!), äppelträd (älskar att baka!), tre våningar (massor av yta att inreda)!

Jag kommer nog aldrig flytta tillbaka till lägenhet. Älskar känslan  av mindfulness jag får av att bara komma hem från jobbet och gå ut i trädgården. Äta tidiga vårfrukostar på vår morgonsolsplats, omgivna av växande vackert klättervildvin. Sola på trädäcket eller läsa en bok under altantaket i ösregnet, omsvept av en filt. Plocka vinbär, egna jordgubbar och äpplen från trädgården.

Jag är ju ingen stadsmänniska, men jag förstår ändå tjusningen av att bo mitt i stan och är glad över att ha fått bo mitt i storstaden Barcelona. Kultur, musik, människor. Ta en kaffe på torget, handla frukt hos frukthandlaren precis nere på gatan.

Vad tycker du, är du en hus- eller lägenhetsmänniska?

jordgubbar vinbär eukalyptusvide motljus

5 comments

  1. Hus i storstad, så nära pulsen det går, har jag insett. Äskar huslivet nu men kan ändå redan tänka att “när barnen flyttar ut” (om ca 14 år eller så, haha) då tror jag det får bli Vasastan. Eller kanske Kungsholmen. Eller nej, där, på Söder!
    :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close