Min träning gör mig…

Pigg – Känn känslan, att komma hem från ett träningspass och vara helt slutkörd i kroppen, men ändå med hur mycket energi som helst. Eller att vakna innan klockan ringer och vilja ge dig ut på en morgonjogg. Pepp!

Stark – Hur skönt är det inte att höja på gymmet, orka fler reps eller sätta en övning som har varit omöjlig innan?

Glad –  Ja, jag blir alltid glad av träning. Alltid. Oavsett hur kort passet är eller vad jag gör, så skickar endorfinerna ut massor happiness. Gotta love them!

Uthållig – Lite längre, lite snabbare och lite mer ork i allt jag gör. Bra skit!

Smidig – Ja, eller i alla fall när jag yogar vilket jag verkligen vill göra mer av, men inte får tummen ur. Allt har sin tid, just nu är det löpning, MTB och styrka som är prio. Men stretchar gör jag i alla fall efter varje pass för att minska skador och bli mer rörlig.

Hållbar – Jag tänker att en stark och uthållig kropp klarar av påfrestningar så mycket bättre. Olyckor och skador minimeras genom att kroppen är vältränad och det är absolut en anledning att träna – särskilt om man gillar lite mer actioninriktade aktiviteter.

Tränad och klar för dagen, nu bär det iväg till vänner för midsommarfirande. Önskar er en superhärlig midsommarhelg & peppar med lite bilder från en sommarregnvåt trädgård.

pion vatten jättedaggkåpa citronmeliss rädisa lök jättedaggkåpa buddha vattenbad sallad

9 comments

 1. Hej!

  Jag läste din blogg och såg att du hade blivit bra från dina knäskador. Du hade något löparprogram som jag tänkte testa men du skrev att du även fått några styrkeövningar från denna Petra som hjälpt dig.

  Jag har varit hos flera olika sjukgymnaster osv, men ingenting hjälper. Skulle vara evigt tacksam om du kunde dela med dig av dina övningar du fick. Vill så gärna kunna springa igen utan att ha ont.

  Med vänlig hälsning,
  Veronica

  1. Absolut, jag gör ett blogginlägg med övningarna i veckan!

   För mig hjälpte verkligen styrketräningen och löpprogrammet funkade bra under tiden. Jag vet hur jobbigt det är när man inte blir bättre. Gick själv igenom flera olika sjukgymnaster, elbehandling, vila, sjukgymnastik, akupunktur, stötvågsbehandling m.m., men till sist var det riktigt tung styrketräning med rätt teknik som hjälpte, i kombination med löpprogrammet.

   Hoppas verkligen det går över för dig med snart!

   1. Tack, vad snällt av dig!
    Ja, har också testat akupunktur och fått kortison bland annat, men det ger inte med sig. Är verkligen frustrerande.
    Tack, det hoppas jag också!

 2. Jag blir också jätteglad av min träning, visst är det härligt? Det är så svårt att beskriva för någon som inte träna vilken glädje det ger :)

  1. Ja, jag hoppas verkligen att alla får känna av träningslycka någon gång! Det är ju det som gör träningen värd när den är jobbig.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close