And we´re off – 4,5 months of travelling!

Nu sticker vi! 4,5 månader på resande fot, enligt den här planen (Japan, Sydost-Asien, Nya Zealand, Indien och massa mer…!). Första stoppet är 20 timmar i Berlin, vi landar idag runt 12 idag och sedan åker vi vidare mot Japan och Tokyo i morgon kl 11. Fantastiskt att vara på resande fot igen, på ett helt annat sätt än tidigare då det under senaste året har varit utlandsboende på tapeten. Nu ska vi se, upptäcka, uppleva, resa!

Bloggen kommer anta en reseform de kommande månaderna när jag är på resande fot, du hänger väl med? Planen är att köra ett foto om dagen (där det finns wifi!) och ett par inlägg i veckan om de häftiga ställen vi besöker, om vad vi hittar på för skoj och vad som händer på resande fot. Dessutom kör jag lite favoriter i repris, så det blir ingen bloggtorka även om wifi-uppkopplingen skulle svaja lite. Många av er hänger ju redan med mig på Instagram också, men om du inte gör det så kolla in på @explorista_se för dagliga resebilder.

Happy travelling, nu drar vi!

världskarta

15 comments

  1. Coolt! Härlig resa ni skall göra, kommer definitivt att följa. Om det är första visiten i Japan – besök en “onsen”. Det är en varm källa dit japanerna går och tvagar sig, filosoferar kring livet och uppskattar tystnaden, nämnde jag att alla är nakna?! I vilket fall, ha en fantastisk resa!

  2. Wiiiieeee! Så kul att äntligen vara iväg :-) hoppas ni har det härligt i Berlin och får en skön resa till Japan! Är tacksam över att vi får hänga med på resan! Ska bli extra spännande att uppleva Nya Zeeland igen genom din blogg :-)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close