På plats i Tarifa & utan Internet…

Äntligen är vi på plats i Tarifa! Tyvärr ville inte väskorna hänga med i måndags, de skickade alla passagerares bagage på hela flyget till Barcelona… Sånt är lite jobbigt när man ska bo här, t.ex. när man inte har underkläder, några böcker att plugga med, laddare till telefonen och så. Men, efter tre dagar dök de upp igen så nu är allt på plats!

Vi bor för tillfället i en annan lägenhet än den vi har hyrt, då de renoverar utanför vår “riktiga” lägenhet, därav har vi heller ingen Internet (men en fin lägenhet och stor terass!). Fin lägenhet och stor terass hjälper visserligen inte er, ni får stå ut med lite bloggdöd den närmsta veckan tills vi kommer på plats. Sjukt nära till stranden är det, och redan nu i april är det massor av kites uppe i liften och surf i full gång. Hoppas på att kunna göra våra första försök snart! Dessutom – linnevarmt, sol & vårblommor överallt!

Men även om det bara är mobilbilder måste jag bjuda på några bilder härifrån, visst är det fint?!

los lances playatarifa palm tarifa blommor tarifa

12 comments

  1. Åh jäklar vad vårigt, nästan somrigt! Vilka kontraster – love it!
    Ser fram emot att få lite digital vägledning kring kitesurfing, är väldigt sugen på att testa det framöver. Fast jag kanske ska lära mig surfa ordentligt först :)

    1. Haha, jag är helt newbie på kite men det verkar ju vara skoj! Surf däremot har jag gett upp, lite för rädd för de stora vågorna och tröttnar på de små… Får se om jag ger det en ny chans, men kite är verkligen något helt annat.

    1. Välkommen ner! :D Det är jättefint här, och vi har tänkt att ta en sväng till Malaga också framöver. Ska bli skoj, har inte varit där!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close