Saker jag saknar

tjej serfaus comfortstation

Det finns några saker jag saknar här nere i Österrike. Det är klart jag saknar familj och vänner när jag bor utomlands, det tror jag inte ens att jag behöver förklara.

Annars är jag inte mycket av en prylperson, jag trivs bra med få saker av bra kvalitet och shoppar inte särskilt ofta. Samtidigt älskar jag ju inredning, trädgård och sånt – men det är bara för att jag trots allt spenderar mycket tid hemma och vill ha ett basecamp där jag trivs. Men, ett par saker till hade inte skadat:

Trangia

Mitt Trangiakök! Inte för att det hade fått plats i vår tokmaxade packning, men det hade varit nice att ha med ner hit. Tänk flera timmar långa promenader i snön, med paus för att laga till varm soppa och äta lunch under en gran medan snön faller utanför.

En Thermos hade varit bra också, men det kan jag ju införskaffa en här. Tält och tjock dunsovsäck hade inte heller varit fel – älska uteliv!

En vask

Ja, är det något jag aldrig trodde jag skulle sakna så är det en vask. Men när man inte har en vask, utan köket består av två kokplattor, en micro och ett kylskåp, så vill man verkligen ha en vask. För hur kul är det att diska i handfatet, som dessutom läcker, i tre månader (living the dream..!)?? Eller ja, jag har ju en vask, fast den har ingen kran och inget avlopp. Och då tycker jag inte att det räknas som en vask…mer som ett förvaringsutrymme?

Gymkort

Ja, hemmaträning och så i all ära. Men jag är, och förblir, en gymperson. Älskar att gå till gymmet, planera och känna den sköna känslan efteråt! Samtidigt ger avsaknaden av gymkort mig en chans att ta upp yogan på riktigt, så jag får se det positivt. Och jag kommer få grymma ben av all skidåkning!

6 comments

  1. Åh förstår att du saknar Trangiaköket! Ni får göra upp en liten eld, hehe :)

    Hur var det, pluggar ni på distans nu när ni bor i Österike? Eller jobbar ni på nått vis? :)

    1. Ja, alltså, det är verkligen som jag sa. Två kokplattor över ett halvhögt kylskåp och en micro som står på vaskhålet bredvid kokplattorna. That´s it, wierd huh??

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close