Saker jag vill göra i juni

Juni, första sommarmånaden! Sommaren har ju bevisligen smygstartat både i Sverige och här i Spanien har mina gröna kullar förbytts mot bruna. Men, det är lika vackert ändå!

En sak som är roligt med blogg att gå tillbaka ett år och se vad jag skrev om förra juni. Det var det uppmärksammade inlägget om Hälsohetsen och lagom, min första 8 kilometerslöpning på 3 år, om en härlig mountainbikekväll i Änggårsdbergen, om underbara grillkvällar och en superhärlig helg på Vann spa.

djbås waves bar tarifa

Igår gick jag dessutom tillbaka och läste min maj-lista igen, då hade vi varit här i fyra veckor. Det roliga med en sån här lista är att bli påmind om alla roliga grejer jag vill göra och alla roliga grejer jag har gjort. Det här gjorde jag i maj:

– lära mig stå på händer (Jag får nog helt enkelt erkänna att jag inte har övat så mycket, det blir ett juniprojekt!)

✓ känna mig säker och självgående i kitesurfingen (Yeah, det här får bli ett längre inlägg men jag känner äntligen att jag kan kalla mig kitesurfare, har kommit över min rädsla och precis gått förbi milstolpen att surfa mot vinden och således komma tillbaka till samma ställe på stranden där jag gick ut. CHECK PÅ DEN!)

…käka minst en middag i solnedgången på stranden

✓ bli helt klar med mina spanskstudier (Ohh yes! Klara förra veckan, nu är det sommarlov – hur ofta säger man det är man är 31?)

…lära mig en rolig upp-och-ned-position i acroyoga (Nej, det här blir också en läxa till juni. För det är ju skitkul men jag tycker att jag har en godkänd ursäkt: det har varit så mycket bra kitedagar så vi har inte prioriterat att träna acroyoga.)

…dricka minst en perfekt sangria på en beachbar (Nej, alltså, de har ju inte sangria här. En konstig del av Spanien. De har något som heter Tinto verano, något sliskigt som blandas med läsk. Inte ok!)

Fler saker jag vill göra i juni:

  • Skaffa mig en solbränna (jag är på stranden varje dag, I VÅTDRÄKT! Bruna fötter, bruna händer – check. Men resten då?
  • Yoga ett par gånger i veckan (skolan är slut och jag har all tid i världen, bara latheten sätter stopp)
  • Löpträna mer (samma sak här, och det är mycket roligare nu när min pulsklocka funkar igen)
  • Äta massa fruktsallad (det är ju så sjukt gott)
  • Prata mer spanska (jag skriver och läser, nu återstår bara att få flyt i talet)
  • Massa mer after surf med vänner i solnedgången på häriga chiringuitos/strandbarer

waves bar tarifa coca cola zero waves bar tarifa

 

2 comments

  1. Surf i solnedgången lät jädrigt nice faktiskt. Får njuta av enbart solnedgången här eftersom jag inte surfar (även om jag bor en kilometer från Surfbukten på Frösön, ett liten lokal bukt som de har riggat sommaraktiviteter i, riktigt skönt häng där med blandade åldrar – allt från barn till vuxna!)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close