Sån där kul-träning

Dagens gympass blev ett kul-träningspass. Det är ganska skönt att ha såna pass ibland, pass där man bara gör vad man har lust med. Såna där övningar som vinkar lite extra till en, ta mig, ta mig!

Just nu fokuserar jag mest på mitt löpprogram och yoga, vilket innebär att styrketräningen hamnar lite i andra hand. Det känns på resultaten, inte direkt superstark för tillfället, men det är helt ok. Den här hösten har ett må-bra-fokus. Yoga, personlig utveckling, meditation, mindfulness, promenader, hela knän, inspiration, motivation, lycka och styrka. Ett kul-pass var precis vad jag behövde idag, hitta tillbaka till gymmet efter några veckor utan gymträning. Bygga på styrkan för benen, så att knäna håller för allt roligt jag vill göra!

Mitt kul-träningspass:

  • Excentriska enbensböj i smithmaskin
  • Insida lår i maskin
  • Framsida lår i maskin
  • Latsdrag
  • Tri-set mage: Situps, båten – rotation med vikt, plankan)
  • Axellyft åt sidan
  • Flies (bröst)
  • Biceps och triceps i kabelmaskin
Stronger than you ever imagined! Ja, iaf ett steg närmre…och med en insikt att iPhone inte riktigt håller den bildkvaliteten jag vill hålla…better pics next time!
Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close