13 dagar kvar till Challenge21 & benhinneinflammation

Kämpa benen! Efter mitt 16 kilometerspass förra veckan började benhinnorna strejka och när jag skulle springa mina intervaller i tisdags fick jag stanna efter 2 km uppvärmning och gå tillbaka, så himla ont. Ahh, snacka om dålig timing!

Den här veckan har istället för löpning bestått av gym & spinning, jag kämpar på med alternativ träning och hoppas på att komma igång igen innan loppet. Helt klart surt, men det är ju bara att köra på och försöka hålla styrka & kondition uppe ändå så får tiden avgöra. Masserar varje kväll med liniment och peppar, peppar så känns ena benet bättre.

explorista argentiere

I övrigt har det varit en superhärlig helg! I fredags blev det lite häng med ett gäng kitetjejer från Göteborg, inte i vattnet dock utan på Condeco – men ändå, få snacka kite & planera inför sommaren är ju grymt.

Vi snackade skidåkning också – jag är så sjukt sugen på skidåkning! I mars köpte jag ett par nya pjäxor som är gjorda mer för turande, och jag kommer inte att få använda dem förrän nästa säsong – dålig timing nr 2. Men ändå, kul med nya grejer som gör att äventyren blir ännu bättre!

explorista argentiere offpist

Och dessutom, hello våren! 16 grader varmt, soligt och fixat i ordning trädgården. Gillar att ta tag i sånt tidigt, så har man hela våren sen över till mountainbike, motorcykel & kitesurf! Det är sån mindfulness, att bara traska runt ute i solen och klippa buskar, räfsa och fixa till jordgubbsplantor. Nu är jag redo för vår & sommar!

Jag hoppas på att kunna komma igång med löpningen till helgen igen, så att jag kan få till ett par lite lugnare, kortare pass innan loppet – men kanske ändå lite intervaller för att hålla tempot i kroppen. Håll tummarna är du snäll!

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close