Snö & hjälp med skidorter i Österrike/Italien

Hur fantastiskt ser inte det här ut? Första snön i Gressoney, Italien! :D

Har du varit i Alperna eller Dolomiterna? Har du tips på schyssta orter för skidåkning pist/offpist, hyfsat billigt långtidsboende för runt 3 månader och ok priser i övrigt? Någon som har varit i Serfaus i Österrike eller Madonna di Campiglio eller Monterosa i Italien? Ge mig allt tips du har så blir jag superglad!

 

Jag älskar skidåkning och hittills har svenska pisterna varit mina vänner. Men nu tittar jag på Alperna, Pyreneerna, Dolomiterna för lite äventyr i vinter… Tror Schweiz och Frankrike tyvärr går lite över vår budget, så just nu sneglar vi på Österrike & Italien.

Bilden nedan är från Sälen, lovar att bombardera er med härliga bilder från Alperna som tack för alla tips!

sälen, skidåkning

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close