Inredning – bloggar jag gillar

inredning

Hostar, har ont i halsen och är feberdäckad efter vår weekend i Rom. Kommer både bilder och liten sammanfattning, men först ska jag bli frisk! När jag inte sover försöker jag fördriva tiden med att samla information om vinterresa, plugga, kolla avsnitt och läsa bloggar.

Jag läser ju en del inredningbloggar och kan sakna inredningsbiten, här är den nämligen helt obefintlig. Vår hyrlägenhet är på 35 kvm i spansk standard med skrikiga IKEA-tavlor på väggarna, illröd soffa, brunt golv och omatchade gardiner… Inte direkt feng shui…

Men allt har sin tid, just nu gillar jag vår lilla lägenhet här i Barcelona, särskilt med vetskapen om att jag har ett härligt hus att komma hem till i Sverige längre fram. Bilder från mitt hus och mina inredningstips hittar ni här. Vet ju att flera av er har hus däremot och tänkte rekommendera några härliga inredningsbloggar att kolla in;

stilleben-1

 

 

2 comments

    1. Men åh, det har jag aldrig sett, måste kolla in. Nja, jag har också lite svårt för färg. Gillar det neutrala grå-vit-beige-svart med toner av smutsrosa eller dov lila, gröna växter och ibland lite trä. Ger mer lugn än massor av färger.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close